België IN BEELD


Elke maand lichten wij een andere Hebri-wandkaart uit. Deze maand is dat De Wandkaart van België, één van de schoonsten in ons assortiment!

De wandkaart kan zowel in het Nederlands (voor de Vlaamse scholen) als in het Frans (voor de Waalse scholen) geleverd worden.

West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen en Henegouwen. Alle Belgische provincies komen prachtig uit op deze in 2012 vernieuwde Hebri Wandkaart van België

Een wandkaart die in geen enkel klaslokaal mag ontbreken. Een geweldig referentiekader voor leerkrachten van basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. 

De grote kaart laat België op spectaculaire wijze tot leven komen. Alle tien provincies staan in kleur afgebeeld inclusief steden en grote plaatsen. Inzetkaarten brengen diverse facetten van het land naar voren.

- Hoofdstad Brussel. Een uitgebreide inzetkaart met wijken en randgemeenten van deze miljoenenstad.

- Spoorwegennet. Alle treinroutes door het hele land zijn op deze inzetkaart te vinden. Op de inzetkaart Snelwegen staan alle snelwegen in het land. 

- Taalgrenzen. In heldere kleuren zijn de Nederlands-Franse taalgrenzen aangegeven.

- Natuurgebieden. België heeft veel fraaie natuurgebieden, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Op de inzetkaart Natuurgebieden zijn ze allemaal overzichtelijk in beeld gebracht.

- Rivieren. Grote rivieren als de Maas, de Schelde en de Leie staan met hun zij-vertakkingen op de inzetkaart Rivieren. 

- Hoogte. De hoogtekaart brengt de variatie in het Belgische landschap (Vlaanderen vlak, Wallonië glooiend) mooi in beeld.

Met de Hebri Wandkaart van België leert u veel over dit verrassende en boeiende land.

    Specificaties:

  • Afmetingen: 172 x 132 cm
  • Schaal: 1: 200.000
  • Dubbelzijdig  met een blinde achterkant voor overhoringen
  • Gedrukt op gebruiksvriendelijk en duurzaam polyvinyl
  • Voorzien van houten stokken en ophangkoord
  • Kleurbestendig en scheurvast
  • Methode-onafhankelijk en voor alle onderwijsniveaus