Wereldverkenner 4 is er!

De complete serie  Wereldverkenner.  Links het nieuwste deel:  Wereldverkenner 4.

De complete serie Wereldverkenner. Links het nieuwste deel: Wereldverkenner 4.

Het vierde deel uit de Aardrijkskundeserie Wereldverkenner voor het Surinaams basisonderwijs is verschenen, ontwikkeld door Uitgeverij Hebri in samenwerking met het Surinaams Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

Wereldverkenner 4 richt zich op kinderen die les krijgen in de eerste klas van de bovenbouw (leerjaar 6). Het boek behandelt de eigen omgeving van de leerling. Alle districten van Suriname, met diverse geografische, culturele en landschappelijke elementen, komen aan de orde. Het pakket bestaat verder uit een werkboek (waarin de leerlingen opdrachten maken) en een docentenhandleiding voor de leerkrachten.

Illustratie van een Marrondorp uit  Wereldverkenner 4.

Illustratie van een Marrondorp uit Wereldverkenner 4.